Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: Onana's vrouw kán plaspil niet hebben voorgeschreven gekregen

Laatste update:

Onana stelt het medicijn Lasimac te hebben verward met een alledaagse aspirine, maar Derksen gelooft dat dus niet. "Ik kwam een apotheker tegen", opende hij zijn relaas in de talkshow. "En die zei tegen mij: 'Ik heb smakelijk gelachen om die smoesjes van Onana, want die pilletjes zien er heel anders uit, en daar vergis je je niet in. En hij zei: 'Wat nog leuker is: ik ben al jaren apotheker, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat een arts dat voorschreef aan een vrouw onder de dertig.'" Melanie Kamayou, de vrouw van Onana, is overigens 24 jaar oud.

Volgens de verklaring van Ajax had Onana's vrouw het vochtafdrijvende middel Lasimac voorgeschreven gekregen tijdens haar zwangerschap. Apothekersorganisatie KNMP meldt echter op zijn website dat het middel furosemide, dat in het medicijn Lasimac zit en waarvoor Onana gepakt is, met nadruk níet aan vrouwen wordt voorgeschreven die zwanger zijn. "U kunt dit medicijn beter NIET gebruiken als u zwanger bent of binnenkort wilt worden", staat te lezen op apotheek.nl. "Als dit medicijn toch dringend noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij zeer ernstig oedeem of dreigend hartfalen, zal de arts de groei van het kind, het kalium- en natriumgehalte en het bloed regelmatig controleren."

Edwin van der Sar haalt op Twitter uit naar Johan Derksen

De algemeen directeur van Ajax reageerde op Twitter op de uitspraken van Derksen.Lees artikel

Derksen haalde vervolgens uit naar Edwin van der Sar, die volgens hem 'de smoesjes van Onana napapagaait'. "Dan denk ik: is dat nou de directeur van een beursgenoteerd bedrijf, die daar staat?", aldus Derksen. "Die daar gewoon uit zijn nek staat te lullen. Nu is het wel zo: bij ieder beursgenoteerd bedrijf op de hele wereld word je eruit gesodemierd als je een fout maakt die zoveel miljoen kost. Ik wil niet pleiten voor wiens ontslag dan ook, maar ik zeg: bij ieder normaal bedrijf wordt ingegrepen." Toen Wim Kieft zei dat Van der Sar vrijwel niets kan doen aan het dopinggebruik van Onana, antwoordde Derksen: "Hij is zogenaamd politiek verantwoordelijk. Hij is een directeur in goede tijden, dat kan eigenlijk iedereen. Maar nu het even minder gaat, komt hij als een dwaas over. Er komt geen verstandig woord uit."

René van der Gijp kwam met een mogelijke verklaring, mocht Onana het middel wél intentioneel hebben genomen. "Die spelers worden één keer in de maand gewogen", wist de oud-rechtsbuiten. "En op het moment dat ze dan te veel wegen, komen ze in allerlei trajecten, met diëtistes, eten mee naar huis, en al dat soort gedoe. Die hebben daar helemaal geen zin in. Dan kun je beter twee kilogram afvallen. En je ziet toch wel het verschil tussen een aspirine en zo'n pilletje? Dit zijn hele kleine pilletjes. Je bent toch niet achterlijk?"

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties