Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen schrikt enorm van 'straatvechtersmethode' Fer: 'Dat is een rode kaart'

Laatste update:

"Er was een opstootje en daarbij schrok ik heel erg van Fer, die meteen twee vingers op iemands strot zette", aldus de oud-voetballer in het praatprogramma. "Dat zijn van die straatvechtersmethodes. Als iemand dan doordrukt op je strottenhoofd, dan ben je er meteen geweest. Dat vond ik een hele rare reactie. Zoiets asociaals, daar had de scheidsrechter een rode kaart voor mogen geven."

Het bewuste opstootje tussen Leroy Fer en Jorrit Smeets.

Derksen wilde de nederlaag van Feyenoord tegen Fortuna niet toeschrijven aan een gebrek aan inzet. "Dat gelul over inzet en zo... Als Feyenoord voetbalt naar behoren en ze hebben allemaal een beetje de normale vorm, en ze hebben een goede wedstrijdinstelling, dan is het een subtoppertje. Ze kunnen van iedereen verliezen als er een paar niet thuisgeven."

Jaap Stam staat onder druk in Rotterdam, maar volgens Derksen valt de Feyenoord-trainer weinig te verwijten. "Ik wil Stam er niet de schuld van geven als spelers hopeloos falen. Als Edgar Ié zich op de achterlijn laat passeren door een speler van Fortuna... Dat was Stam als voetballer nooit overkomen hoor." René van der Gijp mengt zich in de discussie en vindt dat Stam had moeten ingrijpen. "Wat Stam kan doen? Nou, het enige dat hij kan doen is die Ié eruit halen in de rust. Jezus, wat speelde die slecht zeg de eerste helft. Dan zeg je toch: 'Ga lekker douchen, jochie!' Kom op man."

Had Leroy Fer rood moeten krijgen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
12
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties