Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen vernietigend: 'Ziyech was heel zwak, ik wist niet wat ik zag'

Laatste update:

"Ze hebben gewonnen en daar is alles mee gezegd", concludeerde de analist. Na rust speelde Ajax 'ontzettend slecht', voegde hij daaraan toe. Ajax heeft in zijn ogen nagelaten om het tweeluik al voortijdig te beslissen. "Dat kon, want je speelde tegen de tweede garnituur van Tottenham. Na de rust hebben ze er eigenlijk niets van gebakken: heel slordig, veel balverlies, de lange ballen komen niet aan...", somde Derksen op.

"Na de pauze heeft Veltman er niets van gebakken. David Neres heeft helemaal niets gedaan. Lasse Schöne heb ik niet gezien. Hakim Ziyech was voor zijn doen heel erg zwak: ik wist niet wat ik zag", vervolgde Derksen zijn harde analyse. Hij merkte op dat Ajax alle ruimte kreeg om te counteren, maar daar te weinig mee deed. "Daar hebben ze in gefaald. Zelfs Frenkie de Jong leed steeds balverlies", zag hij tot zijn ongenoegen.

"Ziyech is wat mij betreft door de mand gevallen, omdat hij verzuimde om die linksback (Danny Rose, red.) steeds op te pakken, hij kwam steeds te laat. Dat was levensgevaarlijk, anders speel je nog gelijk ook", stelde Derksen tot slot. Ajax moet de 0-1 voorsprong volgende week woensdag zien te verdedigen in de Johan Cruijff ArenA; als dat lukt, wacht Barcelona of Liverpool in de finale in het Wanda Metropolitano.

-
Kun je je vinden in het oordeel van Johan Derksen?

Meer nieuws

Grote beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
2
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
11
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
11
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
65
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
26
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties