Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Dani de Wit kan na vertrek bij AZ tekenen in twee topcompetities'

Laatste update:

Bij Bochum kan De Wit zijn eerste buitenlandse dienstverband aangaan. De aanvallende middenvelder kan daarnaast kiezen voor een Italiaans avontuur bij US Lecce. Volgens de Duitse berichtgeving is die stap op financieel vlak aantrekkelijker.

In gesprek met Voetbal International liet De Wit eind april al weten open te staan voor een buitenlands avontuur. "Als er in de zomer een mooie uitdaging komt in een topcompetitie, zal ik daar voor gaan. Maar mocht dat niet gebeuren, dan voel ik me heel goed bij AZ."

De ambitieuze De Wit legde meerdere contractvoorstellen van AZ naast zich neer, waardoor de Alkmaarders zijn transfervrije vertrek hebben geaccepteerd.

De nummer vier van het afgelopen Eredivisie-seizoen betaalde in 2019 nog 2 miljoen euro om De Wit los te weken bij Ajax. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo'n 5 miljoen euro.

De Wit speelde de afgelopen jaren liefst 188 officiële wedstrijden namens AZ. Daarin was de rechtspoot goed voor 46 doelpunten en 21 assists. In het afgelopen seizoen was De Wit nog goed voor tien Eredivisie-doelpunten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Frankrijk-België en win 25.000!
0
PSV 'rekent eigenlijk niet meer' op man die dit seizoen 46 wedstrijden speelde
7
Vertrek Mikautadze bij Ajax een feit: Amsterdammers bevestigen transfersom
38
Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: andere kraag, voor het eerst MediaMarkt
25
Valkanis gevraagd naar 'gedoe met Berghuis': 'Dan raakt hij gefrustreerd'
11
Manchester United bereikt eindelijk akkoord: Erik ten Hag krijgt een nieuwe baas
2

Meer sportnieuws

Reacties