Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Voor De Ligt zou het goed zijn, maar ik denk niet dat Juve dat doet'

Laatste update:

De situatie van de aankoop van 85 miljoen euro is dan ook in heel Europa onderwerp van gesprek en het Portugese A Bola kwam woensdag, op basis van 'Italiaanse bronnen', met het gerucht op de proppen dat Ajax De Ligt voor de rest van het seizoen op huurbasis terug wil halen naar Amsterdam. Johan Derksen hecht echter weinig waarde aan dergelijke berichten.

Sarri: 'Dit was even een moeilijke periode voor De Ligt'

"Ik ben nooit zo van geruchten op die sites serieus nemen. Ik kan me niet voorstellen dat als Juventus heel veel investeert in die jongen, dat ze zeggen van: 'Ga maar weer een half jaartje in Amsterdam spelen'. Ik vind het een raar verhaal", is hij stellig tegenover Veronica Inside Radio.

De analyticus is desondanks wel van mening dat een dergelijke constructie goed uit zou kunnen pakken voor de jonge stopper: "Voor Matthijs de Ligt zou het hartstikke goed zijn, maar ik denk niet dat Juventus dat doet. Hij vertegenwoordigt een waanzinnig kapitaal voor die club."

Vind jij dat Matthijs de Ligt inderdaad beter op huurbasis kan vertrekken?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties