Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'

Laatste update:

Fledderus was sinds juli vorig jaar werkzaam voor de Eredivisie CV. Toen was hij net een paar maanden weg als td bij FC Groningen. Fledderus leefde in onmin met de aanhang van de noorderlingen en werd de toenmalige sportieve malaise grotendeels verweten.

Een kleine vijf maanden later stapte de oud-middenvelder in bij de Eredivisie CV. Daar werd hij verantwoordelijk voor de 'sportief technische ontwikkeling', met als doel de kwaliteit van de Eredivisie te verbeteren en de top zes-positie in Europa te handhaven.

Fledderus kwam begin dit jaar nog in opspraak vanwege een actie op de amateurvelden. In zijn debuutwedstrijd voor de Groningse club HSC gaf hij een tegenstander van ODV een klap in het gezicht.

Daarvoor moest Fledderus onder meer op het matje bij Jan De Jong, directeur van de Eredivisie CV, komen. Uiteindelijk hield hij de verantwoordelijkheid bij zichzelf en besloot hij te stoppen.

"Ik ga aan de slag voor een buitenlandse club, maar daar wil ik het voor nu ook bij laten", aldus Fledderus. "Het is een mooie club, waar komend weekend ook een belangrijke ontknoping op het programma staat."

"Helaas kan ik daardoor niet mijn twee oude clubs (FC Groningen en Roda JC, red.) supporten in de strijd om directe promotie", zei Fledderus tegenover Sportnieuws.nl.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
5
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties