Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen ziet Mislintat fout maken: 'Ajax had hem altijd moeten nemen'

Laatste update:

Derksen wakkert het probleem onder de lat bij Ajax woensdagavond zelf aan. "Wat denk je nou van dat keepersprobleem bij Ajax? Kijk, regeren is vooruitzien. Ajax heeft drie keepers die niet goed genoeg zijn en een veteraan van 41 (Pasveer is 39, red.) als de echte keeper uitvalt. Dat is een groot probleem, want haal nu nog maar eens een goede keeper!" Presentator Wilfred Genee dropt vervolgens de naam van Noppert, waarna Derksen instemt. "Ajax had hem altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben, maar met die lange benen past hij zeker weer niet bij Ajax of zo?"

Volgens het Algemeen Dagblad krijgt Gorter voorlopig staan onder de lat bij Ajax. De Amsterdammer was afgelopen zaterdag in het thuisduel met Heracles Almelo (4-1 winst) de vervanger van Rulli nadat het misging voor de Argentijn. Volgens journalist Johan Inan is Mislintat niet van plan om nog de transfermarkt te betreden voor een nieuwe keeper. Achter Gorter wordt Ramaj, die voor ruim 4 miljoen euro overkwam van Eintracht Frankfurt, de tweede keus tot Pasveer of Rulli terugkeert. De talentvolle Charlie Setford (19) lijkt voor nu de derde doelman te zijn.

Ajax heeft de komende maanden dus een vrij onervaren keepersbestand. Gorter keepte pas vier duels voor het eerste elftal van de Nederlandse recordkampioen, maar deed wel al ervaring op bij Go Ahead Eagles (42 wedstrijden) en Aberdeen (4 wedstrijden). Ramaj keepte de afgelopen seizoenen slechts twee officiële duels in de hoofdmacht van Eintracht, waardoor men in Duitsland verbaasd opkeek van de opgeleverde transfersom. Setford staat op achttien wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Noppert, die door Genee en Derksen naar voren wordt geschoven, ligt bij Heerenveen slechts tot medio 2024 vast. Transfermarkt schat zijn waarde in op 4,5 miljoen euro. Een soortgelijk bedrag als is betaald voor Ramaj.

Had Ajax een poging moeten wagen om Noppert te strikken?

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
4
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
16
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties