Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Desailly gaat afgekeurde goal Promes aankaarten bij FIFA

Laatste update:

Promes scoorde na een van richting veranderd schot van Hakim Ziyech. De videoarbiter keurde het doelpunt af omdat de buitenspeler buitenspel stond. Op videobeelden is echter te zien dat Promes niet buitenspel stond toen Ziyech schoot. Pas toen de bal de voet van Ziyech ruimschoots had verlaten, stond Promes in buitenspelpositie. Desailly beaamt dat de arbitrage het verkeerde beeld heeft gebruikt.

César Azpilicueta vertrouwde erop dat de goal van Quincy Promes afgekeurd zou worden

In de studio van beIN Sports werd de afgekeurde goal van Promes in de rust besproken. Desailly krijgt te zien dat de Ajacied niet buitenspel stond op het moment dat Ziyech schiet. "Ze hebben niet de tijd genomen om goed te kijken naar de lijn en de afstand van de bal ten opzichte van de voet van de speler. Ik ben ambassadeur van FIFA en ik ga dit aankaarten, want dit is een probleem."

Desailly vindt dat de arbitrage meer tijd had moeten nemen om goed naar de beelden te kijken. "Om het nauwkeurig te zien moet je misschien wel anderhalf tot twee minuten de tijd nemen", aldus oud-speler van onder meer Chelsea en de nationale ploeg van Frankrijk, die tot slot beaamt dat het afgekeurde doelpunt misschien wel het verschil is geweest tussen winnen en verliezen.

-

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
5
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
6
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
35
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
5
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties