Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dessers uitblinker bij eerste thuisoverwinning van Heracles Almelo

Laatste update:

Heracles kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong, toen Cyriel Dessers zijn bewaker Jordens Peters aftroefde met een schouderduw en vervolgens doelman Timon Wellenreuther kansloos liet met een droge schuiver in de rechterbenedenhoek. Peters protesteerde nog wel bij arbiter Joey Kooij, maar de jonge scheidsrechter was niet te vermurwen. Willem II toonde veerkracht en kwam op gelijke hoogte dankzij Pavlidis, die een vlot lopende aanval van de ploeg uit Tilburg afrondde.

Willem II keek vijf minuten voor rust wederom tegen een achterstand aan. De uitgekomen Wellenreuther werd net buiten het strafschopgebied gepasseerd, waardoor Peters aan de noodrem moest trekken. De toegekende vrije trap kwam uiteindelijk bij Dessers terecht, die van dichtbij zijn derde treffer van deze jaargang liet aantekenen. Willem II was niet bij machte om nog voor rust de stand gelijk te trekken.

Heracles nam in de tweede helft definitief afstand van Willem II, met Silvester van der Water die tien minuten na rust met een harde knal vanaf de rand van het strafschopgebied de marge op twee treffers bracht. Mauro Júnior stond na ruim een uur spelen aan het einde van een razendsnelle Heracles-aanval en de middenvelder rondde binnen het strafschopgebied beheerst af. Bij Willem II kwam voormalig Heraclied Paul Gladon nog binnen de lijnen, maar een nederlaag werd niet meer afgewend door de Tilburgse formatie. Heracles boekte verdiend de eerste thuiszege van dit seizoen.

-
Terechte overwinning van Heracles Almelo?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
3
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
6
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
14
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties