Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dessers voegt zich bij Ronaldo en Lewandowski: 'Dat hang ik aan de muur'

Laatste update:

"Ik heb zoiets opgevangen inderdaad", reageert een lachende Dessers na afloop van het duel op zijn indrukwekkende cijfers. "Op zich wel een mooie prestatie denk ik. Al moet ik vandaag Jens (Toornstra, red.) bedanken. Ik kan een goaltje extra altijd gebruiken om aan m'n statistieken te werken. Er hebben al mooie en minder mooie tussen gezeten, voor mij mag het nog wel even blijven duren. Laten we hopen dat ik binnenkort alleen in een rijtje kan komen te staan."

Dessers was niet de eerste Feyenoorder in de historie die in vijf opeenvolgende wedstrijden het net wist te vinden. Lex Schoenmaker (1973/1974), Nico Jansen (1976/1977) en Henrik Larsson (1994/1995) gingen de van RC Genk gehuurde spits in het verleden voor. Bij een eventuele treffer in het heenduel in de kwartfinale gaat Dessers het trio voorbij. Dessers staat nu tweede op de topscorerslijst in de Conference League. Tammy Abraham, die namens AS Roma het vonnis voltrok tegen Vitesse, wist één keer vaker te scoren dan de spits van Feyenoord en staat op zeven treffers.

Dessers kreeg de treffer ietwat gelukkig op zijn naam. De spits werd op de rug geschoten door Toornstra, die aanlegde voor een vrije trap van ruim twintig meter van het doel. Even daarvoor zag de aanvaller al een treffer onterecht worden afgekeurd. Dessers scoorde uit een rebound, maar werd teruggevlagd wegens buitenspel. Doordat er in de Conference League geen VAR aanwezig is kon de treffer niet worden teruggedraaid. "Het is een Europees toernooi met grote clubs. Er zijn genoeg camera's aanwezig. Best bijzonder dat er in deze fase dan geen VAR is, het kan het verschil maken tussen geschiedenis schrijven of niet", aldus Dessers.

Volgens Dessers was het bereiken van de kwartfinale het voornaamste doel. Vrijdag hoort de ploeg van trainer Arne Slot wie daarin de tegenstander is, waarna zondag De Klassieker tegen Ajax wacht. "Het was niet de mooiste wedstrijd van het jaar, maar de kwartfinale van een Europees toernooi in een volle Kuip behalen is wel heel mooi", gaat de Belgisch Nigeriaanse spits verder. "We hebben geen gekke dingen gedaan en onze taken uitgevoerd. Laten we hopen dat dit een voorbode is voor zondag. We hebben er zin in."

-

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties