Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dest hoopt één ding snel terug te krijgen bij Barça: 'Heb dan hoop potentieel'

Laatste update:

"Het is voor mij belangrijk dat ik dat vertrouwen snel weer terugkrijg, want momenteel voel ik niet echt veel vertrouwen", onthult de openhartige Dest in een interview met LaLiga World. "Dat is voor mij nu echt het allerbelangrijkste: dat ik weer vertrouwen krijg en terugkeer naar mijn oude niveau. Ik weet zeker dat ik dan een hoop potentieel heb." Dest kwam tot dusver tot vijftien wedstrijden in LaLiga, met daarnaast ook nog eens vijf optredens in de groepsfase van de Champions League.

Ronald Koeman verdedigt Lionel Messi na rode kaart

Dest, die vorig jaar ook voor Bayern München had kunnen kiezen, is altijd een groot bewonderaar geweest van Barcelona. Des te mooier voor de rechtsback dat hij nu met zijn oude jeugdhelden op één veld mag staan. "Toen ik nog in de jeugd van Ajax speelde, zag ik ze altijd op televisie spelen. En nu mag ik gewoon met ze samenspelen", aldus de dankbare Dest, die dus hoopt op betere tijden in Barcelona. Trainer Ronald Koeman blijft ondanks alles vertrouwen houden in de vleugelverdediger.

"Sergiño heeft al veel wedstrijden gespeeld en dit is ook pas zijn eerste seizoen bij Barcelona", zo zei de Nederlandse coach zaterdag op het persmoment voorafgaand aan het uitduel met Elche. "Het is een jonge speler en voor jonge spelers kan het soms lastig zijn. Hij lijkt te zijn hersteld van zijn blessure en we zullen zondag beslissen of hij kan spelen of dat Sergiño op de bank begint. Ik hoop dat hij niet vaker geblesseerd raakt, weer in een ritme kan komen en zorgt voor concurrentie binnen de selectie", aldus Koeman.

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
31
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
16
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties