Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dest laat zich volledig gaan en pakt op bizarre wijze rode kaart bij Team USA

Laatste update:

Bijzonderheden:
In Port of Spain had bondscoach Gregg Berhalter een basisplaats in petto voor PSV'ers Dest en Ricardo Pepi. Malik Tillman moest als invaller genoegen nemen met slechts 25 speelminuten. Dest was bij de 0-1 van Team USA nog zeer belangrijk met een heerlijk voorzet, die door Antonee Robinson (Fulham) achter doelman Denzil Smith werd geknikt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sergin~o Dest (@sgd_2)

Vervolgens leidde Dest eigenhandig de nederlaag in. De rechtsback kreeg een ingooi tegen, terwijl hij zelf van mening was dat hij de bal binnen de lijnen had gehouden. Na het besluit van scheidsrechter Walter López pakte Dest de bal op, om die vervolgens de tribune in te knallen. Voor die actie kreeg Dest zijn eerste gele kaart. Nadat de rechtspoot bleef zeuren op López kreeg de PSV'er ook zijn tweede gele kaart en dus rood te zien.

Na de aftocht van Dest gaf Team USA de voorsprong volledig uit handen. Een fraaie goal van Reon Moore en vrije trap van Alvin Jones deden de Amerikanen de das om. De nederlaag wordt Dest niet fataal, omdat de Verenigde Staten eerder deze interlandperiode in eigen land met 3-0 afrekende met Trinidad en Tobago. Over twee wedstrijden plaatst Berhalters selectie zich dus vrij eenvoudig voor de halve finale van de Nations League.

Trinidad en Tobago - Verenigde Staten 2-1
25' 0-1 Antonee Robinson (assist: Sergiño Dest)
39' rode kaart Sergiño Dest
43' 1-1 Reon Moore (assist: Alvin Jones)
57' 2-1 Alvin Jones

CONCACAF Nations League
Trinidad and Tobago
2 - 1
Verenigde Staten

Meer nieuws

Bayern is woedend: 'Dit is moedwillig, hier kunnen we geen stront van kopen'
12
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
11
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
22
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
20
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties