Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dest troeft talenten van Bayern en Dortmund af met individuele prijs

Laatste update:

Behalve Dest waren ook Gianluca Busio (Kansas City), Ricardo Pepi (FC Dallas), Paxton Pomykal (FC Dallas), Giovanni Reyna (Borussia Dortmund), en Chris Richards (Bayern München) genomineerd voor de trofee. "Het is een geweldige prijs om te winnen en ik ben erg trots op dit moment", reageert het Ajax-talent. "Ik wil het Amerikaanse voetbal bedanken voor de nominatie. Ik wil ook mijn familie, mijn moeder, mijn vader en iedereen bedanken die mij onderweg heeft geholpen. Zonder hen zou ik nu niet op het niveau zijn dat ik nu heb. Dit is een geweldige ervaring voor mij en ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer team-trofeeën met de VS te winnen. Dit is een heel aangenaam moment en ik voel mij gewaardeerd."

Dest kan terugkijken op een uitstekend jaar. Op het WK Onder-20 in Polen bereikte hij met de Verenigde Stten de kwartfinale. In de voorbereiding op het huidige seizoen maakte hij indruk op Ten Hag, die hem definitief bij de A-selectie haalde. Dest maakte zijn Eredivisie-debuut en speelde ook al in de Champions League. Waar hij in de Nederlandse competitie dit seizoen tot dertien optredens kwam, speelde hij in de groepsfase van het miljardenbal vijf keer.

Door zijn ontwikkeling kwam hij ook in beeld bij de nationale ploeg. Hij debuteerde tegen Mexico en speelde daarna tegen Uruguay, maar Dest kon nog voor Nederland kiezen omdat zijn eerste interlands geen officiële wedstrijden waren. Ondanks gesprekken met de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman, koos de verdediger voor een interlandloopbaan bij Team USA. Omdat hij in november namens Amerika in actie kwam tegen Canada in de CONCACAF Nations Leagu kan hij niet meer voor Nederland spelen.

Meer nieuws

'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
0
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
2
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
5
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
10
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
10
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties