Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dest vertoonde 'uiterst merkwaardig' gedrag: 'Zijn dossier is heel bijzonder'

Laatste update:

"Voetballen kon hij wel, maar zijn gedrag was uiterst merkwaardig", vertelt Vink, trainer van Dest bij de Onder-17 van Ajax, in gesprek met de Volkskrant. "Veel creatieve, eigenzinnige spelers bouwen als puber een dossier met misstappen op, maar dat van Sergiño is wel heel bijzonder. Hij had ontzettend veel moeite met gezag, maar ook met zichzelf. Hij wilde anders zijn dan de rest."

Meteen zeer diepgaande vragen voor Sergiño Dest op het vliegveld! ?? ?????

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 29 september 2020

"Dan kwam hij ineens met een witte zweetband aanzetten zoals basketbalster LeBron James die draagt, of een afwijkend shirt. Daar wilde hij dan wedstrijden mee spelen", zegt Vink, die vertelt dat niemand tot Dest doordrong, ook niet op school. "Ik vind het superknap dat hij nu toch op dit niveau is gekomen. Sergiño was niet te coachen. Nul. Je moest er echt bovenop zitten."

"Winston Bogarde, die toen de verdedigers trainde, en ik waren keihard voor hem. Dat was de enige manier." Vink, tegenwoordig assistent bij Willem II, is blij dat topclubs als Bayern München en Barcelona de laatste tijd veel belangstelling toonden. Hij vindt dat Dest met zijn speltype goed past bij Barcelona. "En wat ervaring betreft; als je goed bent, ben je goed."

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
10
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
24
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
320
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties