Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dest waakt voor terugkeer bij Barça: 'Hij is daar nog, dus ik ga nu niet terug'

Laatste update:

Dest koos afgelopen zomer voor een verhuurperiode bij PSV. 23-jarige rechtspoot komt al enige tijd niet meer in de plannen voor in Barcelona en wordt voor de tweede keer verhuurd door de Spaanse topclub.

Meer: Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet

In het seizoen 2022/2023 speelde Dest voor AC Milan. Het avontuur in de Serie A werd absoluut geen succes: in een hele jaargang kwam hij tot slechts veertien optredens, waarvan vier als basisspeler.

Na zijn mislukte avontuur bij Milan kon Dest zich afgelopen zomer wederom gaan opwarmen voor een uitleenbeurt. Zijn voormalig werkgever Ajax informeerde naar hem, maar uiteindelijk koos de 32-voudig international van Amerika voor PSV.

De koploper in de Eredivisie heeft een koopoptie op Dest en er is een reële kans dat de vleugelverdediger na dit seizoen ook in het Philips Stadion onder contract staat. "Ik denk dat zowel Barcelona, PSV als ik daarover iets te zeggen heeft", vertelt Dest tegenover VI. "En op dit moment is het te vroeg om het daarover te hebben. Dat kan aan het eind van het seizoen worden besproken."

Volgens de rechtsback, die dit seizoen veelal als linksachter speelt, kan het dus nog alle kanten op. "Misschien blijf ik, misschien ga ik. Malik (Tillman, red.) zit met PSV en Bayern München in een zelfde soort situatie, maar gelukkig hoeven we daar nu nog niet uit te komen."

Een terugkeer bij Barcelona behoort dus tot de mogelijkheden, maar dan moet er wel wat veranderen in het Camp Nou. "Xavi zit er nu nog. Dus op dit moment nee, dat wordt te lastig. Eerst kampioen worden met PSV, dan zien we wel wat er daarna gebeurt", besluit Dest.

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
4
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
5
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
58
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
54
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties