Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Details contract Messi op straat; Ronaldo verdient aanzienlijk minder

Laatste update:

Naast de jaarlijkse 35 miljoen krijgt Messi ook ruim 100 miljoen euro aan tekengeld; dat bedrag wordt de komende jaren uitbetaald. Messi had afgelopen zomer al toegezegd bij te tekenen, maar pas eind november werd de deal wereldkundig. Volgens El Mundo lag dit onder meer aan de spanningen in Catalonië. Messi wilde zeker weten dat Barcelona ook de komende tijd in de Europese competities actief zou blijven.

Messi verdient dus 35 miljoen netto per seizoen, aanmerkelijk meer dan Cristiano Ronaldo, die 20 miljoen krijgt bij Real Madrid. El Mundo stelt dat Messi tijdens de onderhandelingen meer geld eiste, namelijk 50 miljoen netto. De aanvaller dwong bij de onderhandelingen verder af dat hij middels bonussen gecompenseerd zou worden voor de miljoenen die hij aan de Spaanse fiscus moet betalen als gevolg van drie belastingovertredingen.

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties