Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Devyne Rensch verlengt bij Ajax: 'Of mijn status nu verandert? Nee hoor'

Laatste update:

Rensch, achttien jaar, speelde sinds 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. De international van Jong Oranje maakte op 28 november 2020 zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd FC Emmen - Ajax (0-5). Het bleek het begin van een stormachtige doorbraak onder leiding van trainer Erik ten Hag. Tot nu toe speelde Rensch bij Ajax 27 officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Hij scoorde daarin drie keer Het afgelopen seizoen werd Rensch met Ajax landskampioen en won tevens de KNVB beker.

Rensch werd gaandeweg het seizoen de vaste rechtsback van Ajax. Hij had een basisplaats in de laatste tien competitieduels van het seizoen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars prijst zich dan ook gelukkig met de contractverlenging van Rensch: "Het gaat pijlsnel met Devyne. Vorig jaar rond deze tijd won hij hier de Abdelhak Nouri Trofee als grootste talent van de jeugdopleiding en nu heeft hij als volwaardig lid van de A-selectie de dubbel gewonnen met Ajax 1", zegt Overmars in een reactie.

"Elke zomer krijgen jonge talenten tijdens de voorbereiding de kans bij Erik ten Hag. Devyne heeft die kans gepakt. Hij heeft vervolgens aangetoond mee te kunnen komen, maar het moeilijkste begint nu. Dat is de volgende stap maken. Hij moet sterker en nog beter worden, dat weet hij. Wij hebben heel veel vertrouwen in hem, vandaar dit nieuwe contract", concludeert de directeur voetbalzaken van Ajax. Rensch zegt zelf niet te kunnen wachten om zijn contractverlenging 'samen met iedereen te vieren op het veld'.

De status van Rensch binnen het team zal niet veranderen door zijn nieuwe contract, denkt hij. "Nee hoor. Ik blijf dezelfde Devyne. Dezelfde jongen als altijd. Het is alleen wel heel bijzonder dat ik drie keer mag tekenen in drie jaar tijd", erkent de jongeling, die goede gesprekken voerde met Overmars. "Hij zei dat ie trots was op wat ik heb laten zien in bijvoorbeeld de Europa League. Hij vond dat ik me goed heb ontwikkeld. Daarom wilde hij mij graag belonen."

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
0
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
0
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties