Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deyverson ontkent provocatie richting Ajax-vak: 'De UEFA zal spreken'

Laatste update:

"Ik heb niemand geprovoceerd", zegt hij tegenover AS. "Het doel waar ik scoorde was nou eenmaal dichtbij het uitvak. Er werden dingen naar me gegooid, maar het is ze vergeven. Ik heb een doelpunt gemaakt en vierde het met de tatoeage van mijn vrouw, dat is het." Deyverson ging theatraal naar de grond toen hij een aansteker tegen zich kreeg aangegooid. "De aansteker kwam hard aan, dat deed pijn. De UEFA zal spreken."

Na het rustsignaal zocht Deyverson het uitvak op en ontstond er commotie. "De overwinning is belangrijk, niet de ruzie", reageert hij. Toen de aanvaller werd belaagd door een aantal Ajacieden, werd hij geholpen door Ajax-keeper Bruno Varela. "Hij is een vriend van mij, buiten het veld gaan Varela en ik goed met elkaar om. Hij haalde me tijdens de rust weg bij de ruzie. We hebben even gepraat en dat is het. Hij zei me dat ik rustig moest blijven en ik zei dat ik rustig was. Maar zijn ploeggenoten kwamen ook met mij praten en ik ken deze jongens niet. En zij kennen mij ook niet. Ik respecteer iedereen en heb het al vergeven."

Ajax zal volgens De Telegraaf moeten vrezen voor een nieuwe straf van de UEFA omdat er door de meegereisde supporters voorwerpen op het veld werden gegooid tijdens de wedstrijd. Scheidsrechter Ruddy Buquet dreigde de wedstrijd te staken als het nog een keer zou gebeuren. Ajax mocht vorig jaar november al geen supporters meenemen tegen Chelsea vanwege eerdere ongeregeldheden rond de uitwedstrijd tegen Valencia.

-

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties