Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deze Arsenal-defensie is zo matig, die is echt van Sunday League-niveau'

Laatste update:

De Spanjaard miste echter enkele opgelegde kansen, waardoor Arsenal alsnog een punt pakte. "De verdediging van Arsenal is gewoon niet goed genoeg, dat is al een tijdje zo. Ze komen er in de topwedstrijden mee weg, omdat Alexis Sánchez, Mesut Özil en Alexandre Lacazette beter zijn dan de aanvalslinie van Manchester City. Sommige mensen zijn het er misschien niet mee eens, maar ze komen er heel dichtbij", zegt Carragher tegenover Sky Sports.

"De aanval wordt alleen continu in de steek gelaten door de verdediging, dat is al jaren zo. Ze moeten achterin orde op zaken stellen en hebben een balvaste middenvelder nodig", vervolgt de oud-verdediger van Liverpool. "Deze Arsenal-defensie is zo matig, die is echt van Sunday League-niveau. Maar dat gaat al te lang zo en dat is de reden dat ze niet mee zullen doen om de grote prijzen op dit moment."

Arsenal-manager Arsène Wenger begon met een driemansdefensie, bestaande uit Shkodran Mustafi, Rob Holding en Calum Chambers. "Eerlijk gezegd: Mustafi hielp die jonge jongens naast hem niet echt. Het gaat er niet om dat je daar jonge spelers hebt staan, maar Mustafi is gewoon te slecht. Laurent Koscielny was briljant, maar die lijkt wel van een klif te zijn gevallen afgelopen achttien maanden. Misschien komt dat door blessures? Je kan als Arsenal in ieder geval nooit met vertrouwen spelen door deze verdediging."

-
Ben jij het met Jamie Carragher eens?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
2
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
6
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
25
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties