Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deze clubs worden door de KNVB gestraft voor het opleiden van toptalenten'

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt de door de KNVB, 'die gratis beschikt over clubtalenten', gehalveerde straf nog altijd belachelijk. "Drommel is een gemakkelijk en weerloos slachtoffer, evenals FC Twente als het zwarte schaap van de voetbalfamilie", oordeelt de chef voetbal van De Telegraaf. "En dan moet je erop vertrouwen dat de KNVB-top met het voormalig Heracles Almelo-duo Jan Smit en Nico-Jan Hoogma (resp. voorzitter rvc en directeur topvoetbal) hun ingebakken afkeer van FC Twente niet hebben laten meewegen."

Driessen vindt dat de KNVB 'over de rug van derde keeper Drommel stoer een statement heeft gemaakt' en wenst ook aandacht voor Sparta, dat vrijdagavond niet kan beschikken over Deroy Duarte en Abdou Harroui. De twee oefenden immers met Nederland Onder-20 tegen Portugal. "FC Twente en Sparta investeren flink in hun jeugdopleiding, Ronald Koemans selectie telt twee spelers met een FC Twente- en vier spelers met een Sparta-achtergrond, en willen daar de revenuen van plukken bij hun eerste elftallen."

"Nu worden deze clubs door de KNVB gestraft voor het opleiden van toptalenten en dat kan nooit de bedoeling zijn." Driessen wijst erop dat de clubs in de Keuken Kampioen Divisie de sportieve gevolgen zullen ondervinden als de talenten in de komende drie interlandperiodes wederom zullen ontbreken. "Dat kan het verschil maken tussen wel of geen promotie. Een onwenselijke situatie en slecht signaal. Iedere zichzelf respecterende competitie moet daarvan en van competitievervalsing wegblijven."

-

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
33
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties