Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deze gozer denkt dat hij Ronaldo is, hij vindt zichzelf beter dan hij is'

Laatste update:

"Ik heb maar met één speler gespeeld die het niet nodig vond om terug te verdedigen en dat was Cristiano Ronaldo. Hij maakte veertig doelpunten in een seizoen. Deze gozer denkt dat hij Ronaldo is, dat is het probleem. Hij vindt zichzelf beter dan dat hij in werkelijk is", zegt Neville tegenover Sky Sports. Arnautovic speelde tot dusver zeven wedstrijden voor West Ham United, waarin hij nog niet tot scoren kwam.

"Door dit soort prestaties worden managers ontslagen", voegt Carragher zich bij Neville. "Ik was tijdens de wedstrijd heel kritisch over Arnautovic, want hij werd voor veel geld gehaald. Het kan moeilijk zijn om je draai te vinden bij een nieuwe club, maar uit wat hij nu liet zien, bleek niet dat hij heel erg graag wil laten zien wat hij kan. Hij wandelt tijdens de wedstrijd, er zit totaal geen geloof in. Het was heel slecht en dat legt druk op de manager."

Ben jij het met Gary Neville en Jamie Carragher eens?

Meer nieuws

Feyenoord doet eerste bod op Brian Priske, maar krijgt resoluut 'nee' te horen
0
Feyenoord lijkt Ajax-talent op te pikken: 'Een van de beste in zijn lichting'
2
Koeman geeft heldere, tactische reden om CL-finalist Maatsen niet te selecteren
49
Voormalig FC Twente-spits maakt voor 16 miljoen overstap naar Premier League
1
Nieuw onderzoek toont schokkend aantal spelers dat verslaafd is aan snus
7
'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties