Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deze situatie had ik niet verwacht, ze zijn nu grote favoriet tegen Arsenal'

Laatste update:

"We hebben nu elf wedstrijden gespeeld en de Premier League begint een beetje tot rust te komen, we hebben nu een idee hoe de rest van het seizoen eruit zal zien", steekt de clubicoon van the Gunners van wal in gesprek met de BBC. "Ik ben nog steeds van mening dat niemand in de buurt zal komen van Liverpool en Manchester City, omdat zij zoveel kwaliteit en diepte in hun selectie hebben."

Aubameyang nieuwe aanvoerder Arsenal?: 'Dat zou heel goed kunnen'

"Het is echter lastig om van de rest van de huidige top vier (Chelsea bezet momenteel de vierde plek, red.) te zeggen hoe zij er nu voorstaan, gebaseerd op wat we tot nu toe gezien hebben. Chelsea-manager Frank Lampard is een nieuweling in dit soort situaties, maar kijk eens wat voor reeks hij nu al neergezet heeft, met zeven gewonnen uitwedstrijden op rij hebben ze een nieuw clubrecord behaald."

"Leicester heeft ook vleugels, ze hebben maar twee punten minder dan City en het is veelzeggend dat ze zes punten meer hebben dan Arsenal", blikt Keown vooruit op de wedstrijd van aankomend weekend. "Ik zie the Foxes als de grote favoriet voor die wedstrijd. Gezien hun vorm en de manier waarop beide teams op dit moment spelen, zouden ze er vertrouwen in moeten hebben dat ze gaan winnen."

"Deze situatie had ik aan het begin van het seizoen niet verwacht, maar dit is de perfecte wedstrijd voor Leicester, de uitgelezen mogelijkheid om nog meer afstand te creëren tussen hen en een van hun zogenaamde rivalen voor de top vier", sluit hij af. Leicester won vooralsnog zeven van zijn elf gespeelde competitiewedstrijden, terwijl Arsenal pas vier keer zegevierde.

Denk jij dat Leicester City dit seizoen in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties