Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Deze stad, dit stadion: daar hoort Europees voetbal bij'

Laatste update:

"Na die goal schiet van alles door je heen. Euforie, blijdschap, emoties. Dat is bijna niet te beschrijven", blikt Manu in de Volkskrant terug op de topavond. De kwalificatie van de club voor de groepsfase van de Europa League is goed voor Feyenoord, benadrukt hij. Niet alleen voor de inkomsten die vergaard worden, maar ook voor het aanzien van de club uit de Maasstad: Feyenoord kan nu weer naam proberen te maken in Europa.

"Deze stad, dit stadion: daar hoort Europees voetbal gespeeld te worden. Dat voel je wel. Dat krijg je wel mee op een avond als deze", aldus Manu. Feyenoord was in het seizoen 2008/09 voor het laatst actief in een Europees hoofdtoernooi. Donderdag ging het voortvarend van start en greep het een 3-0 voorsprong tegen Zorya Luhansk. De tegenstander kwam echter nog terug tot 3-3, voordat Manu toesloeg.

"Je moet altijd geloof blijven houden", legt de 21-jarige aanvaller uit. Hij zag de laatste jaren hoe het voor Feyenoord misging tegen Dynamo Kiev, Sparta Praag en AA Gent. Tegen Besiktas lukte het eerder deze zomer ook niet en dat speelde allemaal mee bij de ingevallen Manu. "Het dreigde weer een avond te worden van net niet. Feyenoord snakte al zes jaar naar Europees voetbal. Dat ik dat dan mocht mogelijk maken, is alleen maar mooi."

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties