Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Slechts één detail scheidt René Hake van een overstap van Go Ahead Eagles naar Manchester United

Laatste update:

Donderdag pakte Fabrizio Romano groots uit met het nieuws dat Hake zich zou gaan toevoegen aan Erik ten Hags staf bij Manchester United. Samen met Ruud van Nistelrooij zal hij een hernieuwde technische staf vormen.

De technische staf van the Mancunians is aan de nodige veranderingen onderhevig. Tegenover de waarschijnlijke komst van Hake en Van Nistelrooij staat het vertrek van first team coach Benni McCarthy.

McCarthy verruilt een plekje in de staf van Ten Hag voor een mogelijk nieuw trainersavontuur, zo meldde journalist Andy Mitten donderdag namens The Athletic. Zijn contract liep aan het eind van de maand af en wordt dus niet verlengd.

De toekomst van huidige assistenten Mitchell van der Gaag en Steve McClaren is tevens onzeker. Volgens The Athletic is het vooral niet ondenkbaar dat de Nederlander vertrekt. De 52-jarige Van der Gaag heeft ambities en zou graag weer eens een hoofdtraineravontuur aangaan.

Hake, die Ten Hag kent uit zijn tijd bij FC Twente, was sinds 2022 de trainer bij Go Ahead Eagles. Hij loodste die ploeg afgelopen seizoen op puike wijze naar Europees voetbal. In de play-offsfinale was hij met zijn ploeg te sterk voor een van zijn voormalig werkgevers, FC Utrecht.

Volgens het Algemeen Dagblad ontvangt Go Ahead Eagles 'een paar ton' voor zijn trainer. In Deventer zal men vlug op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer. Op 25 juli en 2 augustus treedt de ploeg in het Europese tweeluik aan tegen het Noorse SK Brann.

Meer nieuws

Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
45
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
37
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
11
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
18
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
44
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
18

Meer sportnieuws

Reacties