Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

DFB maakt bekend wie Duitsland succes moet brengen op EK in eigen land

Laatste update:

De keuze voor de nieuwe bondscoach was een belangrijke voor de DFB, daar Duitsland volgend jaar zelf gastheer is van het EK. Nagelsmann heeft een contract getekend tot 31 juli 2024. De Raad van Commissarissen stemde eerder al in met het voorstel om Nagelsmann tot nieuwe coach te bombarderen. De voormalig trainer van Bayern wordt de twaalfde bondscoach van de Duitsers.

Nagelsmann is bij met zijn aanstelling. "We hebben een EK in eigen land. Dat is iets bijzonders, iets dat slechts elke paar decennia gebeurt. Ik maak alles ondergeschikt aan het feit dat we een geweldig toernooi hebben in een geweldig land. Ik kan niet wachten om aan deze uitdaging te beginnen. Het optreden in Dortmund was het begin. Volgend jaar zullen we een hechte groep zijn."

Ook DFB-voorzitter Bernd Neuendorf is blij. "Het EK van volgend jaar is van enorm belang voor het voetbal in Duitsland als geheel. Wij zijn ervan overtuigd dat Julian Nagelsmann er als bondscoach voor zal zorgen dat het nationale team zijn fans inspireert en dat het EK ook een sportief succes wordt. Julian is een uitstekende coach die zijn nieuwe taak gemotiveerd tegemoet gaat. We zullen ons nu concentreren op het toernooi en Julian zo goed mogelijk ondersteunen."

Nagelsmann wordt dus de opvolger van de ontslagen Hansi Flick. Laatstgenoemde stond sinds de zomer van 2021 aan het roer bij de nationale ploeg, maar zijn dienstverband werd geen succes. Op het WK van 2022 in Qatar eindigde Duitsland als derde in de poule, achter Spanje en Japan. Het oefenduel van afgelopen interlandperiode tegen Japan, dat met 1-4 verloren ging, was de druppel die de emmer deed overlopen en resulteerde in zijn ontslag.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties