Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di Francesco neemt Kluivert als voorbeeld: 'Heeft duidelijk tijd nodig'

Laatste update:

"Ik wil duidelijk maken dat ik precies weet welke spelers zullen starten in bepaalde wedstrijden", begint Di Francesco. "Maar je kunt niet alleen rekenen op één speler als je zoveel wedstrijden in de loop van het seizoen hebt. Dit geldt voor alle posities. Neem bijvoorbeeld Kluivert, die erg getalenteerd is, maar duidelijk tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het nieuwe systeem en de nieuwe omgeving."

"Maar ik hoop echt dat ik 22 à 23 spelers heb waar ik in het komende seizoen volledig op kan rekenen", aldus Di Francesco, die met zijn ploeg de laatste tijd oefende tegen Tottenham Hotspur, Barcelona en Real Madrid in het kader van de International Champions Cup. De oefenmeester stelt dat Roma zich zeer kranig heeft geweerd tegen de andere topploegen.

"Ik denk dat we een goede instelling hadden bij alle wedstrijden, zelfs tegen Tottenham (1-4 verlies, red.). Nu startten we goed en maakten we een grote fout, waardoor Real kon counteren. Wat betreft onze fitheid: misschien zijn we nog niet helemaal klaar, maar dat is normaal in deze fase van het voorseizoen." Zondag 19 augustus begint de Serie A voor AS Roma met een uitwedstrijd tegen Torino.

Verwacht jij dat Justin Kluivert het goed gaat doen bij AS Roma?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties