Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Di María aast op transfer en geeft jawoord aan nieuwe club'

Laatste update:

Al geruime tijd wordt de Serie A-club in verband gebracht met Di María; zondag claimde La Repubblica dat Geoffrey Kondogbia mogelijk wordt ingezet als ruilmiddel. PSG heeft mogelijk behoefte aan een speler als Kondogbia, want de Franse topclub onderhandelt met Juventus over de verkoop van Blaise Matuidi. In dat geval zou Kondogbia een geschikte opvolger kunnen zijn. De berichtgeving van de Italiaanse krant stond overigens haaks op eerdere geruchten.

Zo spraken Tuttosport en Mediaset onlangs over een bod van veertig miljoen euro van Inter op Di María. Via variabelen zou dat bedrag nog kunnen oplopen tot vijftig miljoen. PSG lijkt in ieder geval genoegen te moeten nemen met een verlies op de Argentijn; in 2015 telden de hoofdstedelingen nog 63 miljoen euro neer voor Di María. Hij kwam toen over van Manchester United en signeerde een contract tot de zomer van 2019 in Parijs. Nadien tekende de ex-aanvaller van Real Madrid niet meer bij.

Sinds zijn komst kwam Di María 57 keer in actie in de Ligue 1 namens PSG. Hij maakte 16 doelpunten in die wedstrijden. Een vertrek van de 29-jarige buitenspeler is niet onbespreekbaar, maar eerst wil PSG zich verzekeren van een opvolger. Naar verluidt is James Rodríguez daarvoor de gedroomde man. De middenvelder is bij Real Madrid op een zijspoor beland en stevent af op een vertrek, maar zijn bestemming is nog onderwerp van speculatie.

Meer nieuws

Gerónimo Rulli onthult welke club hem wilde verlossen van lijdensweg bij Ajax
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: ADO Den Haag - Jong PSV
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Emmen - De Graafschap
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Groningen - Roda JC
8
Arne Slot verrast door specifieke uitspraak van Santiago Gimenez in podcast
2
Rappende Wesley Sneijder brengt nummer uit voor EK 2024
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties