Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Di María completeert ommekeer bij PSG na heerlijke assist van Neymar

Laatste update:

Georginio Wijnaldum had voor het eerst sinds de wedstrijd tegen FC Metz op 22 september (1-2 zege) een basisplaats bij PSG. Behalve Wijnaldum maakten ook Gianluigi Donnarumma, Thilo Kehrer, Juan Bernat en Idrissa Gueye hun entree in het elftal ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille (0-0) van zondag. Mauricio Pochettino moest het stellen zonder de zieke Kulian Mbappé, de geblesseerde Marco Verratti en de geschorste Achraf Hakimi.

Al in de eerste minuut werd Donnarumma gedwongen tot een redding, nadat Burak Yilmaz als eindpunt fungeerde van een counter van Lille. De bezoekers bleven vervolgens dreigend ogen in de tegenaanval en openden de score na een halfuur. In het strafschopgebied sprintte Burak voorbij Kehrer, alvorens vanaf de achterlijn een lage voorzet af te leveren bij Jonathan David. Die kon vlak voor het doel afronden en aantekenen voor zijn achtste doelpunt van het seizoen, waarmee hij competitietopscorer is.

Di María en Messi schoten in het restant van de eerste helft allebei naast; in de pauze werd Messi gewisseld voor Mauro Icardi. Vermoedelijk had Messi nog wat fysieke ongemakken die hij deze week ook al voelde op de training. Hij is dit seizoen de Ligue 1-speler met het meeste aantal schoten (vijftien) zonder te scoren. Na de pauze voorkwam Donnarumma dat David en Burak zorgden voor grotere schade; PSG waagde ook wat schoten in de eerste 25 minuten na rust, maar Lille bleef aanvankelijk overeind.

In de slotfase van de wedstrijd voerde PSG de druk op. Icardi liet een serieuze kopkans onbenut na voorbereidend werk van Di María, maar even daarna bleek een voorzet van laatstgenoemde wel besteed aan Marquinhos: Di María wipte de bal richting de tweede paal, waar Marquinhos klaarstond om er 1-1 van te maken. Icardi was heel dicht bij het winnende doelpunt, maar keeper Ivo Grbic keerde zijn inzet met de knie. Het was uiteindelijk Di María die de zege veiligstelde. Hij bediende Neymar, die de bal op de zestienmeterlijn behendig klaarlegde voor zijn ploeggenoot: 2-1.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties