Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di María ontploft en betrekt zijn vrouw in de aanval: 'Zwijg, ben je gek?'

Laatste update:

Juventus ziet in de slotfase het complete seizoen in duigen vallen. La Vecchia Signora verloor in de halve finale van de Europa League van Sevilla en viel maandag plots buiten de top vier van de Serie A door tien punten aftrek. Die straf kreeg de club vanwege gerommel met de boekhouding gedurende de coronacrisis. Als klap op de vuurpijl ging Juventus vervolgens met 4-1 onderuit bij Empoli. Juventus staat twee wedstrijden voor het eind zevende, een plek die zelfs geen recht geeft op Conference League.

De reactie van Di María en Jorgelina Cardoso

Een supporter van Juventus stak zijn frustraties niet onder onder stoelen of banken en noemde Di María dus 'een huurling die niets om Juventus geeft'. "Degene die het shirt niet verdient, dat ben jij", foeterde Di María in een inmiddels verwijderde reactie. "Het team en de spelers zijn honderd procent verenigd, tot het einde. Wat je doet, is laten zien dat je alleen voor Juventus bent in goede tijden en niet in slechte. Ik stuur je een grote groet. Ik ben sterk tot het einde, jij niet."

Ook Jorgelina Cardoso kon het niet laten om haar partner te verdedigen op Instagram. "Hij is niet degene die het team voorbereidt, hij is niet de coach, hij is niet degene die het liefst achterin speelt", reageerde de vrouw van Di María. "Zwijg. Ben je gek of word je ervoor betaald?" Ook de reactie van Cardoso werd snel weggehaald.

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties