Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di María redt punt voor PSG; Salah schittert weer bij Liverpool

Laatste update:

Paris Saint-Germain - Napoli 2-2
PSG was in het eerste kwartier de baas en de eerste serieuze kans was voor Edinson Cavani, wiens schot tot hoekschop werd verwerkt door David Ospina. Na een kwart wedstrijd voetballen kwam Napoli er beter in en Dries Mertens was dicht bij de 0-1 toen hij de lat raakte. Na 29 minuten was het wél raak: Lorenzo Insigne liftte de bal over Alphonse Areóla heen na een pass van José Callejón. Onder anderen Insigne en Kylian Mbappé kregen vervolgens kansen, maar het bleef bij rust bij 0-1. De thuisploeg van Thomas Tuchel werd tijdens het rustsignaal getrakteerd op een hels fluitconcert van het eigen publiek.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van PSG: Ospina duwde een schot van Neymar weg en in de rebound mikte Cavani voorlangs. Later dwong ook Thomas Meunier Ospina tot ingrijpen en kreeg PSG geen strafschop na een vermeende overtreding op Neymar. Na een uur werd het gelijk: Mario Rui schoof een voorzet van Meunier in eigen doel. PSG hoopte hierna door te drukken, maar dertien minuten voor tijd leek Mertens i Partenopei het volle pond te bezorgen. De Belg had de bal prompt voor zijn voeten liggen en maakte zijn eerste Champions League-doelpunt van het seizoen: 1-2. In extremis sleepte PSG toch nog een punt uit het vuur: Ángel Di María krulde de bal op aangeven van Julian Draxler in de hoek.

Liverpool - Rode Ster Belgrado 4-0
Virgil van Dijk droeg voor het eerst de aanvoerdersband bij Liverpool en hij zag hoe zijn team na twintig minuten op voorsprong kwam. Xherdan Shaqiri veroverde de bal op het middenveld, bediende Andrew Robertson en uit diens lage voorzet kon Roberto Firmino scoren. Sinds vorig seizoen is de Braziliaan nu bij negentien Champions League-treffers direct betrokken geweest (19 goals en 7 assists), meer dan welke speler dan ook. Liverpool kreeg nog enkele kansen om er 2-0 van te maken, maar pas in de 45e minuut werd er weer gescoord op Anfield.

Na voorbereidend werk van Georginio Wijnaldum en Shaqiri drukte Salah af: 2-0. Rode Ster Belgrado hoopte de schade na de pauze te beperken, maar men begon dramatisch. Salah mocht na een overtreding op Sadio Mané aanleggen vanaf elf meter en maakte zijn vijftigste officiële treffer voor the Reds: 3-0. Via Sadio Mané had het vervolgens 4-0 kunnen worden, maar de strafschop van de Senegalees werd gekeerd door Milan Borjan. De Canadese doelman werd even later alsnog geklopt door Mané en dus werd het toch nog 4-0.

-
Wie eindigt hoger in de groep, denk je?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties