Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di Marzio: Juventus meldt zich met eerste bod bij Ajax voor De Ligt

Laatste update:

Het lijkt op dit moment niet aannemelijk dat Ajax akkoord zal gaan met het bod van Juventus, daar de Amsterdamse club eerder al een veel hoger bod van Paris Saint-Germain op De Ligt had ontvangen. Di Marzio stipt echter aan dat de international van het Nederlands elftal reeds persoonlijk akkoord is met Juventus, hetgeen de onderhandelingspositie van Ajax wellicht zwakker maakt.

Di Marzio meldde vorige week al dat het kamp van De Ligt, onder aanvoering van zaakwaarnemer Mino Raiola, een akkoord had bereikt met Juventus. De stopper zou in Turijn inclusief bonussen op jaarbasis netto 12 miljoen euro kunnen gaan verdienen. Daarnaast zou het contract van De Ligt bij Juventus één cruciaal detail bevatten: een ontsnappingsclausule van 150 miljoen euro, die aan het einde van ieder seizoen kan oplopen. Raiola zelf zou ook een flinke commissie toucheren: elf miljoen euro bij een transfersom van tachtig miljoen euro. Daarnaast zou de belangenbehartiger bij een volgende transfer van De Ligt nog eens kunnen rekenen op het dubbele bedrag aan commissie.

Juventus had zich allicht al rijk gerekend, maar zal nu nog een akkoord met Ajax moeten bereiken. De landskampioen van Nederland aast naar verluidt op een transfersom van 75 miljoen euro. In een eerder stadium haakten PSG en Barcelona al af in de strijd om de handtekening van De Ligt, omdat die clubs niet wilden voldoen aan de persoonlijke eisen van de verdediger.

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
1
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
14
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties