Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di Marzio meldt droomtransfer voor Koopmeiners en onthult details

Laatste update:

Met Koopmeiners heeft trainer Gian Piero Gasperini de gewenste versterking op het middenveld zo goed als binnen. In eerste instantie was Atalanta bereid twaalf miljoen euro te betalen, maar dat werd van tafel geveegd door de Alkmaarders. Het verschil tussen vraag en aanbod was volgens Di Marzio klein genoeg om alsnog tot een overeenkomst te komen. De laatste plooien moeten worden gladgestreken voordat de transfer officieel bevestigd wordt, zo klinkt het.

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Het was geen geheim dat Koopmeiners graag de stap naar het buitenland wilde maken. Na de 2-1 zege op Celtic, een overwinning die niet voldoende was voor het bereiken van de groepsfase van de Europa League, insinueerde de captain dat de kans bestaat dat hij spoedig zou gaan tekenen bij Atalanta in de Serie A. "Hopelijk gaat binnenkort de hamer erop", vertelde hij in de catacomben van het AFAS Stadion aan het Algemeen Dagblad.

Ook de zaakwaarnemer Karel Jansen sprak in de nacht van donderdag op vrijdag al duidelijke taal in De Telegraaf over de aanstaande transfer van Koopmeiners. "Het verschil tussen vraag en aanbod is redelijk marginaal geworden. Teun hoopt nu dat AZ hem deze transfer ook gunt, zoals ze steeds bij elke contractverlenging hebben verzekerd." Koopmeiners doorliep de jeugdopleiding van AZ, alvorens hij in 2017 debuteerde in de A-selectie. In totaal speelde de controleur 153 wedstrijden, waarin hij 43 keer tot scoren kwam en 17 assists verzorgde.

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties