Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di Marzio meldt onverwachte kentering in transferdossier Memphis Depay

Laatste update:

Op de voorlaatste dag van 2021 meldde GOAL dat Depay door Barcelona was aangeboden bij Juventus in een ingewikkelde ruilconstructie. De club uit LaLiga hoopte zelf Álvaro Morata te kunnen verwelkomen, die momenteel door Atlético Madrid wordt verhuurd aan Juventus. In Turijn zou men dus akkoord moeten gaan met de komst van Depay. Daar had Juventus aanvankelijk geen interesse in, meldde Fabrizio Romano eind vorige maand, maar de blessure van Chiesa heeft daar verandering in gebracht. De rechtsbuiten scheurde zondag in de competitiewedstrijd tegen AS Roma (3-4 zege) de voorste kruisband in zijn knie af.

Sport waarschuwt Memphis Depay voor 'uiterst gecompliceerde situatie'

Memphis Depay bevindt zich volgens 'Sport' in een gecompliceerde situatie. Lees artikel

Sinds de blessure van Chiesa denkt Juventus na over de beste manier om de buitenspeler te vervangen. "Het idee is om een flexibel profiel op te stellen. Het hoeft niet per se een aanvallende buitenspeler te zijn", schrijft Di Marzio. Depay is inzetbaar op alle posities in de voorhoede, al speelt hij het vaakst als centrumspits en linksbuiten. Maandag schreef Sport nog dat de Oranje-international zich in een 'uiterst gecompliceerde situatie' bevindt in het Camp Nou. Volgens de Catalaanse krant komt de onaantastbare basisplaats die de 27-jarige spits had onder Ronald Koeman snel in het geding.

Depay is net hersteld van een spierblessure, die hem zes wedstrijden aan de kant hield. Waar de aanvaller vóór zijn blessure alles speelde, zijn de kaarten nu anders geschud. Het is sterk de vraag of Xavi er woensdag in de halve finale van de Supercopa tegen Real Madrid voor kiest om Depay in de basis te zetten. Sport wees op de 'wederopstanding' van Luuk de Jong, die de afgelopen twee competitiewedstrijden wist te scoren. Met aankoop Ferran Torres en de van een blessure teruggekeerde Ansu Fati heeft Depay er bovendien twee geduchte concurrenten bij.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
350
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties