Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di Natale houdt naam hoog en bezorgt Seedorf nieuwe domper

Laatste update:

Het team van trainer Clarence Seedorf, die Urby Emanuelson op de linksbackpositie posteerde maar niet kon beschikken over de geblesseerde Nigel de Jong, had in de vijfde minuut al op voorsprong kunnen komen in het Stadio Friuli, maar de kopkans na een voorzet van de rechterflank was niet aan Giampaolo Pazzini besteed. Op dat moment was Udinese overigens al gevaarlijk geworden via Roberto Pereyra. Een kleine tien minuten later werd de met een masker spelende Pazzini wederom dreigend op aangeven van rechtsback Mattia De Sciglio, maar opnieuw kwam Udinese-keeper Simone Scuffet met de schrik vrij. Aan de andere kant liet good old Di Natale zich zien namens de als vijftiende geklasseerde thuisploeg, maar zijn schot verdween naast het doel van Christian Abbiati.

Sulley Muntari had de pech dat zijn inzet geblokt werd door de defensie van i Zebrette, na een vlot lopende aanval via Robinho en Keisuke Honda. Dé kans van de eerste helft was voor Cristián Zapata, maar uit een corner van Honda kopte de verdediger bij de tweede paal over. Halverwege had ook het elftal uit Udine op voorsprong kunnen staan, maar Di Natale schoot nogmaals naast. Milan, de nummer tien van de ranglijst, kwam na de onderbreking wederom via het hoofd van Pazzini in de buurt van de goal van Scuffet. Uit een voorzet van Emanuelson kopte de spits echter op de vuisten van de keeper.

Met nog een half uur op de klok besloot Seedorf in de jacht op de openingstreffer de lichtgeblesseerde Mario Balotelli in te brengen, maar een paar minuten was het juist aan de andere kant raak. Na een uitstekende combinatie van Udinese had Di Natale de bal voor het inschieten en van dichtbij was Abbiati kansloos: 1-0. Voor de ervaren spits betekende het alweer zijn twaalfde competitiedoelpunt tegen i Rossoneri, een van zijn favoriete tegenstanders; alleen tegen AS Roma en Lazio scoorde Di Natale vaker (dertien keer). In het resterende kwartier probeerde Milan met de moed der wanhoop nog de gelijkmaker te forceren, maar dit leverde geen echte kansen en dus ook geen punt meer op.

Serie A
Udinese
1 - 0
AC Milan
Denk je dat AC Milan dit seizoen nog veel gaat winnen?

Meer nieuws

Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
4
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
5
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
33
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties