Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat sneert richting Perez na harde woorden over Peter Bosz

Laatste update:

Bosz gaf na afloop van het verloren uitduel met NEC bij ESPN aan dat hij schrok van zijn elftal. "Want zo heb ik mijn ploeg nog niet gezien. Ik vond het bij vlagen ook hautain, bijna arrogant. Nergens op gebaseerd, want wij moeten hard werken en intensiteit in wedstrijden leggen."

Perez kon zich niet vinden in de analyse van Bosz, zo vertelde hij nadat de trainer was weggelopen aan collega Milan van Dongen. "Dat weet je toch van hem, dat spelletje? Het is makkelijke taal, vooral ook omdat je niets van dat gedrag hebt bespeurd bij PSV", weersprak Perez de uitleg van Bosz. "Het is toneel van Bosz, denk ik."

De trainer van PSV werd maandagmiddag weer gevraagd naar zijn kijk op de woorden van Perez. "Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want ik speel geen spelletjes", gaf Bosz aan.

"Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. Daar hoeft hij het niet mee eens te zijn. Dat mag. Dat ik in zijn ogen een verkeerde analyse maak, dat kan. Ik geef net al aan: ik heb de wijsheid niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken, dat ik een spelletje speel. Ik speel geen spelletjes."

Sneer van Advocaat


De uithaal van Bosz richting Perez werd maandagavond ook besproken bij Veronica Offside. "Er zit altijd een beetje acteerwerk tussen", gaf Advocaat aan. "Ik vind Peter Bosz wel iemand die echt zijn verhaal verteld."

"Er wordt getwijfeld aan zijn integriteit", haakte Wim Kieft in. "Dat wordt gesteld door mensen die er geen verstand van hebben", counterde Advocaat, die doelde op Perez.

Kieft is juist kritisch op Bosz: "Hou op... Peter Bosz moet niet zo zeuren. Waarom maak je je druk om wat Kenneth Perez zegt. Laat lekker gaan, die andere meningen."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
1
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
13
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties