Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat spreekt 'grote angst' uit: 'Ik heb om meer spelers gevraagd'

Laatste update:

Feyenoord nam in de afgelopen periode afscheid van onder meer Renato Tapia, Jan-Arie van der Heijden en de huurlingen Rick Karsdorp, Oguzhan Özyakup en Edgar Ié. Advocaat is van mening dat er maar een smalle selectie is overgebleven: "We krijgen veel wedstrijden, met de beker en de Europese duels erbij zeker. Dat is namelijk mijn grote angst. Ik heb om meer spelers gevraagd, maar ik ben bang dat ik als het nodig is geen adequate vervangers heb", tekende Voetbal International tijdens een persmoment op uit de mond van de trainer.

"Het gaat niet alleen om de vraag of de spelers naar ons willen komen, maar er moet ook ruimte voor salaris zijn. En dat is er bijna niet." Advocaat zou graag nog een middenvelder en een linksback aan zijn selectie toevoegen, om onder meer beter voorbereid te zijn op eventuele blessures: "Als er niks gebeurt, is er niks aan de hand. Maar er lopen hier ook spelers rond die bewezen hebben dat het ook de andere kant op kan gaan. Ik vind wel dat Feyenoord daar rekening mee moet houden."

Dit bericht bekijken op Instagram

? Bryan Linssen? ? Mark Diemers? ? Zeljko Petrovic? ? Feyenoord is maandag met een aantal nieuwe gezichten aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen! Christian Conteh, de derde aanwinst voor aankomend seizoen, wacht nog op de benodigde papieren en ontbrak daardoor op de eerste training van de Rotterdammers? ? #feyenoord #feyenoordrotterdam #eredivisie #010 #swipe

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Ondanks zijn zorgen over de kleine selectie, is Advocaat toch te spreken over het werk dat in de afgelopen tijd werd verricht. Naast het aantrekken van Linssen, Diemers en Conteh slaagde Feyenoord er in de afgelopen maand ook in om de contracten van Orkun Kökcü, Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen: "Dat is het mooie van de club. In alle moeilijkheden die er nu zijn, is er toch getracht het elftal bij elkaar te houden en al drie of vier échte versterkingen te halen. Vanaf nu is het even afwachten wat er nog gaat gebeuren."

Mogelijk krijgt Advocaat ook nog te maken met een vertrek van Steven Berghuis. De aanvaller liet zelf weten een transfer niet uit te sluiten en zijn trainer heeft eveneens geen garantie gekregen dat hij volgend seizoen nog over de Oranje-international kan beschikken: "Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug, dus er moet wel een heel leuke club komen wil hij weggaan. Ik hoop het niet natuurlijk. Hij heeft het naar zijn zin en is aanvoerder."

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
6
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties