Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Advocaat stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord

Laatste update:

Advocaat gaf vorige week aan dat Feyenoord zijn laatste club zal zijn. Dat zou betekenen dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als clubtrainer, al is hij in het verleden vaker teruggekomen op dergelijke uitspraken. De 73-jarige trainer, wiens contract bij Feyenoord aan het einde van het seizoen afloopt, werd in oktober 2019 aangesteld als opvolger van Jaap Stam. Hij is na 24 competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen als trainer van Feyenoord en staat momenteel op de vierde plaats met de club.

"Zeker als een aantal geblesseerden terugkeert, kunnen we er nog een heel goed seizoen van maken. Daar zal ik alles aan doen, maar daarna is het mooi geweest", geeft Advocaat aan. "Ik weet dat ik dat eerder heb gezegd, maar deze keer mogen jullie me er aan houden: de komende maanden zijn echt mijn laatste als clubtrainer. Na een lange en prachtige loopbaan is Feyenoord een schitterende club om straks bij af te sluiten. Hopelijk - en ik geloof daar in - kunnen we voor het zo ver is nog mooie dingen laten zien."

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Technisch directeur Frank Arnesen heeft 'niets dan lof' voor de ervaren trainer. "Dick is echt een geweldige persoonlijkheid en een zeer bevlogen trainer, die met zijn aanpak eigenlijk altijd het maximale uit een ploeg weet te halen. Feyenoord mag blij en trots zijn dat hij er voor heeft gekozen zijn lange en schitterende carrière als clubcoach bij ons af te willen sluiten."

Het vertrek van Advocaat komt niet uit de lucht vallen. Dinsdag meldde Voetbal International al dat Arnesen uitging van het vertrek van Advocaat; hij betrok de trainer niet bij de plannen voor komend seizoen. Dirk Kuyt maakt een goede kans om de opvolger te worden van Advocaat, zo schreef het weekblad. Kuyt, de trainer van het Onder-19-elftal, schuift wél aan bij de scoutingsvergaderingen en heeft van de club de belofte gekregen dat hij ooit hoofdtrainer wordt in De Kuip.

Het vertrek van Dick Advocaat is een groot gemis voor Feyenoord

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties