Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Advocaat treurt: 'Verschrikkelijk, ik vind het in- en intriest'

Laatste update:

"Dit is natuurlijk een unicum, wat je hier hebt gezien op de tribune, wat de fans gedaan hebben. Dat zegt genoeg over de fans van Feyenoord, want dat is echt geweldig", steekt Advocaat de loftrompet na de 2-0 overwinning op Fortuna. "Ik vind het in- en intriest dat dat zes weken voor het einde weg moet, voor een bekerfinale. Het is niet anders, maar ze hadden het ook nog kunnen bedekken, want de KNVB heeft toch geld? Ze hadden er toch wat zeilen over heen kunnen doen, of niet? Er zijn toch geen mensen?"

"Als er nou mensen komen kan ik me voorstellen dat ze zeggen: 'Het kan niet.' Maar er komen geen mensen. Doe er dan een paar zeildoeken overheen! Dan zie je toch niks? Dat hebben ze nodig voor het Nederlands elftal", aldus Advocaat. Vrijwilligers hebben er de afgelopen tijd voor gezorgd dat 44.000 stoeltjes van De Kuip bedekt zijn met spandoeken, waarmee het stadion (47.212 plekken) vrijwel volledig is uitverkocht. De supportersverenigingen FSV de Feijenoorder en FRFC1908 hebben echter besloten de actie 'Samen krijgen we het stadion vol' stop te zetten. De supporters die een spandoek gekocht hadden, mogen hun bijdrage komen afhalen of schenken aan het sfeerteam van Feyenoord.

Vorige beklaagde de Ajax-aanhang zich over de spandoeken-actie in de thuishaven van Feyenoord. "Het is aan de KNVB om te beslissen, aangezien zij deze wedstrijd organiseren", zo liet de supportersvereniging van Ajax weten aan het Algemeen Dagblad. Volgens diezelfde krant is overwogen om de vele doeken te bedekken, zoals Advocaat aanraadt, maar die oplossing bleek te duur. Na de bekerfinale op 18 april staan nog drie thuisduels op het programma: tegen Vitesse (25 april), Ajax (9 mei) en RKC Waalwijk (16 mei). De supporters van Feyenoord sluiten niet uit met nieuwe acties te komen voor de Klassieker.

-

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties