Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Advocaat voorziet makkelijke dagen in aanloop naar Ajax

Laatste update:

Na een povere eerste helft greep Advocaat in de rust met twee wissels in. Hij haalde Bryan Linssen en Mark Diemers naar de kant en bracht Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps binnen de lijnen. Sinisterra maakte de winnende treffer. "Tijdens de rust kon ik al mijn spelers wel wisselen", erkende de trainer van de Rotterdammers. "Misschien speelt het toch mee dat ze niet geblesseerd willen raken richting de Klassieker en daardoor op halve kracht de duels ingaan, maar ik weet het zelf eigenlijk ook niet zo goed."

Advocaat was te spreken over de maker van het winnende doelpunt. "Hij is een creatieve speler. Hij kan een speler uitspelen. En hij kan scoren. Dat heb je weer gezien. Maar hij heeft wel, mede door zijn blessures in de afgelopen periode, nog een lange weg te gaan." De sterke invalbeurten van Sinisterra en ook Haps zijn, om fysieke redenen, geen garanties voor een basisplek tegen Ajax. "Beiden kunnen nog geen hele wedstrijd spelen, dus we moeten de komende dagen een plan maken hoe we dat gaan aanpakken."

Feyenoord heeft nu evenveel punten als Ajax en Vitesse, dat dinsdag met 1-0 van FC Utrecht won. Advocaat gaat donderdag rustig voor de televisie zitten als Ajax tegen FC Twente speelt. "Ik ga Ajax eens goed bekijken", stelde hij. 'Maar het wordt een makkelijke voorbereiding voor mij. Tegen Ajax wil iedereen wel gaan. Daarvoor hoef ik niemand te motiveren." Het duel tussen Ajax en Feyenoord begint zondag om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA en staat onder leiding van Danny Makkelie.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties