Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Advocaat ziet 'probleempje': 'Als hij bij mij zit, dan stokt het vaak'

Laatste update:

Geertruida geeft geen televisie-interviews, omdat hij stottert. "Dat is een probleempje, dat weet hij zelf ook", zegt Advocaat bij ESPN. "Maar het is gewoon een prachtige jongen. Voor ons is het makkelijk praten, maar voor zo'n jongen is dat natuurlijk heel moeilijk. Maar je merkt wel dat hij vrijer wordt. Ook in het veld hoor je dat. Daar moet hij overheen."

"Als hij bij mij zit, kunnen we best wel wat praten, maar het stokt vaak. Daar moet hij overheen. Maar het eerste begin, hij is net twintig jaar, is er. En dat vind ik heel belangrijk voor zo'n jongen. Daarnaast is het gewoon een hele oprechte jongen, en daar houd ik van." Voorlopig zal Geertruida nog niet voor een tv-camera verschijnen. "Nee, want dan valt hij stil. Maar dat komt. Dat komt, daar ben ik niet bang voor."

Advocaat is tevreden over zijn elftal als geheel. "Na vijf à tien minuten ging het balletje rollen, dat deden ze goed. Als je dan zes goals maakt, dat moet een lekker gevoel zijn voor een voetballer. De trainer idem dito. Die gaat ook mee als je verliest, wat dat betreft is dat hetzelfde. Het trainersvak is een heel mooi vak als je wint, maar als je verliest, is het een heel vervelend vak. Of het een opluchting is? Zonder meer. Dat geeft een heerlijk gevoel. Ik vond dat ze allemaal bezig waren met het elftal, met het lopen, met en zonder bal. Dat zag er vanaf de kant wel aardig uit."

Volgende week gaat Advocaat met Feyenoord op bezoek bij PSV, waar ze het nummer Simply the Best van Tina Turner draaien. "Dat is mijn nummer, zowel bij PSV als Rangers", zegt hij over zijn dienstverband bij die clubs. Advocaat zou het nummer graag ook bij Feyenoord horen. "Hier doen ze het niet. Ik weet niet wat ze hier draaien voor de wedstrijd, maar het is verschrikkelijk. Dus Tina Turner zou hier ook, met het Feyenoord-lied, geweldig zijn." Verder laat Advocaat aan Hans Kraay junior weten na dit seizoen écht te stoppen als trainer. "Dit is het laatste, Hans."

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties