Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Schreuder vertrekt per direct bij PEC Zwolle

Laatste update:

Schreuder kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij PEC. "Ik heb veel clubs afgezegd, omdat ik niet wilde stoppen met waar we hier mee bezig waren. Voor de kans die me nu is aangeboden wil ik echter gaan", laat hij weten in een eerste reactie. "Een goed moment om te vertrekken is er nooit, maar ik wil mijn opvolger ook de kans geven vanaf de voorbereiding met dit team aan de slag te gaan. Daarom verlaat ik PEC Zwolle nu voor een nieuwe project elders."

Om welke club het gaat wordt niet bekend. Schreuder heeft er alle vertrouwen in dat hij PEC goed achterlaat. "Ik weet zeker dat het afgelopen jaar in vele opzichten goed is geweest voor de club", aldus de Barnevelder. "De komende jaren hoop ik dat PEC Zwolle zich weer stevig nestelt in de Eredivisie en daar heb ik ook alle vertrouwen in. Tot slot wil ik iedereen bij deze club bedanken voor de kans die mij is geboden en de prettige samenwerking."

Technisch directeur Marcel Boudesteyn spreekt zijn dank uit richting Schreuder. "Dick had nog een contract tot medio 2025. Die periode hadden we graag volgemaakt, maar de interesse van clubs uit binnen- en buitenland was al die tijd groot. Het siert Dick dat hij de voorbije maanden is gebleven en samen met zijn team PEC Zwolle heeft teruggebracht naar de Eredivisie. Het is ontzettend jammer dat hij ons nu gaat verlaten, maar ook dat hoort bij de voetballerij. Ik wens Dick en ook Johan (Plat, red.) veel succes voor de toekomst en dank hen voor bewezen diensten."

Schreuder begon zijn trainersloopbaan bij de amateurs van Fortissimo en Barneveld, alvorens hij in 2013 aan de slag ging als assistent bij Barnet FC. Een jaar later keerde hij terug in Nederland voor een dienstverband bij KV Katwijk. Via Philadelphia Union, TSG Hoffenheim en Vitesse kwam hij twee jaar geleden bij PEC voor het eerst op eigen benen te staan in het Nederlandse betaalde voetbal. Als opvolger van Art Langeler wist hij degradatie niet af te wenden, maar promoveerde hij een jaar later wel weer naar de Eredivisie.

Meer nieuws

Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
0
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
1
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
4
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties