Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Didier Lamkel Zé wordt na provocatie bedreigd en krijgt politiebewaking

Laatste update:

Lamkel Zé komt bij Royal Antwerp niet meer aan spelen toe en wil dolgraag naar Panathinaikos. Het 24-jarige enfant terrible heeft een contract tot medio 2023 en daarom verlangen de Belgen een transfersom voor hem. Panathinaikos gaat daar voorlopig niet in mee en zo ontstond een impasse, die Lamkel Zé hoopte te doorbreken met zijn provocerende actie. Op Instagram dreigde de aanvaller daarna om de volgende dag in het shirt van Beerschot, de aartsrivaal van Antwerp, op de club te verschijnen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Dinsdag maakte Lamkel Zé na een hartig woordje gesproken te hebben met de clubleiding, zijn excuses aan de supporters van Antwerp. De buitenspeler, die al meerdere keren uit de selectie is gezet bij de club om disciplinaire redenen, legt op het Twitter-account van de club uit hoe hij tot zijn daad kwam. "Eerst en vooral wil ik mij excuseren tegenover de club en aan de fans van Antwerp, omdat ze fantastisch zijn en mij altijd gesteund hebben", aldus Lamkel Zé.

"Ik heb zo gereageerd omdat ik veel aan mijn hoofd had, zoals een mogelijke transfer. Het was niet makkelijk voor mij. Ik wil me daarom echt excuseren voor wat ik gedaan heb. Zeker ook mijn excuses aan medespelers en technische staf. Zij hebben mij vanaf het begin gesteund." Lamkel Zé lijkt zich neer te hebben gelegd bij zijn afgeketste transfer. "Ik blijf beschikbaar voor de club. Als de nieuwe coach (Frank Vercauteren, red.) me nodig heeft, zal ik er staan."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties