Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die actie verbaasde me, hij heeft het niet heel makkelijk bij Feyenoord'

Laatste update:

"Maar het gaat me om de essentie. Stel je nu eens voor dat het niet Basacikoglu was die dat balletje voorbij de keeper van NEC had getikt bij 3-0, maar Michiel Kramer, die als invaller op weg was geweest naar de 1-0", zo stelt Van Hooijdonk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In dat geval had het doelpunt van Jørgensen opeens een heel andere lading gekregen." De oud-aanvaller vindt dat spitsen 'een beetje egoïstisch' moeten zijn. "Maar hij moet wel altijd het teambelang voorop stellen. En ik vind dat Jörgensen dat in dit geval heeft nagelaten."

Michael Mols was persoonlijk van de bal van Basacikoglu af gebleven. "Jörgensen heeft ook altijd wel oog voor zijn ploeggenoten, volgens mij. Daarom verbaasde die actie mij zo. Basacikoglu heeft het niet heel makkelijk bij Feyenoord. Juist voor zo'n jongen was het lekker geweest als hij even een doelpuntje achter zijn naam had bij kunnen schrijven, dat hij even voor 'zijn' publiek had kunnen juichen." Harry van der Laan ziet geen enkel bezwaar in de actie van Jørgensen. "Een club als geheel heeft er baat bij om een topscorer in huis te hebben. Een spits voetbalt domweg lekkerder met goals achter zijn naam. Dat zal Basacikoglu moeten inzien. Als Feyenoord straks op die Coolsingel staat, mede dankzij dertig goals van Jörgensen, profiteert iedereen. Ook Basacikoglu."

-
Een wijze beslissing van Nicolai Jörgensen

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties