Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die Coolsingel is nu een soort illusie geworden, een grote grap'

Laatste update:

Emile Schelvis gaf vrijdag bij FC Rijnmond dat Feyenoord het veroveren van een nieuwe schaal absoluut niet uit het hoofd mag zetten. Ronald Koeman was er een paar seizoenen geleden dicht bij met twee tweede plaatsen en een derde plaats, maar daarna lukte het Fred Rutten niet de lijn door te trekken. Nu is Giovanni van Bronckhorst aan het woord in De Kuip en hij begroette Dirk Kuyt, Marko Vejinovic en Simon Gustafson reeds als nieuwe namen.

"Feyenoord moet, hoe dan ook, gewoon weer die cultuur gaan krijgen van het kampioenschap", vindt Schelvis. "Die Coolsingel is nu een soort illusie geworden, en voor veel mensen in Nederland een soort grote grap. Maar dat moet weer een reëel fenomeen worden. Ik weet niet of dat dit jaar gaat gebeuren, maar voorlopig verkoopt Feyenoord alleen nog de hoop. Je krijgt niet het gevoel dat het echt gaat gebeuren", denkt de commentator. Het gat met Ajax en PSV is weliswaar groot geworden, maar het moet een keer overbrugd worden.

Presentator Frank Vijg stelt dat PSV in een geheel andere vijver vist dan Feyenoord doet: het haalde vorig jaar Andrés Guardado op huurbasis binnen en versterkt zich nu voor de nodige miljoenen met Gastón Pereiro, die al Uruguayaans international is. Schelvis zegt echter dat Feyenoord anders naar PSV moet kijken. "Die hebben Georginio Wijnaldum op het juiste moment gekocht en Memphis Depay opgeleid." Cor Pot denkt dat Feyenoord meer geld moet uittrekken voor nieuwe spelers en de scouting moet uitbreiden. "Niet alleen maar in Nederland, België of Scandinavië. Als je echt verder wilt, moet je topspelers halen."

Zie jij Feyenoord onder Giovanni van Bronckhorst een keer kampioen worden?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
24
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties