Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die eretitel moet je verdienen en dat heeft De Roon nog niet gedaan'

Laatste update:

"Ik zie 'stofzuiger' als een eretitel en die moet je wel eerst verdienen. Op dit moment vind ik dat De Roon dat nog niet heeft gedaan", zo oordeelt Van de Kerkhof op verzoek van De Telegraaf. "Een echte stofzuiger is een speler die de trainer samen met de keeper als eerste op het opstellingenformulier zet. Die het hele team beter laat functioneren en onmisbaar is, zoals N'Golo Kanté bij Frankrijk." In die categorie valt de Oranje-international nog niet, aldus de voormalig PSV'er. "Die status heeft De Roon nog helemaal niet bij Oranje."

Valentijn Driessen pleit voor basisplaats: 'Hij kan dat veel beter dan De Roon'

De chef voetbal van De Telegraaf vindt niet dat Marten de Roon moet spelen.Lees artikel

Van de Kerkhof keek in de afgelopen oefeninterlands met veel interesse naar De Roon en de analist ziet de middenvelder op een belangrijk onderdeel tekortschieten. "Het gaat niet alleen om duels winnen of ballen afpakken, maar vervolgens moet je de ballen ook naar de goede kleur spelen. Dat heeft De Roon de afgelopen wedstrijden niet goed gedaan", zo wordt de vinger op de zere plek gelegd. Van de Kerkhof is het eens met de stelling van Valentijn Driessen dat Ryan Gravenberch op het middenveld veel meer teweeg kan brengen dan De Roon.

"In een 5-3-2 systeem zou ik tegen deze tegenstanders kiezen voor een voetballende middenvelder voor de verdediging. Oranje zal in deze wedstrijden het initiatief krijgen en dan moet je daar iemand hebben die het team voetballend kan helpen", zo geeft Van de Kerkhof mee aan De Boer. Er wordt gelijk een suggestie aangedragen. "Ik zou daarom veel liever Frenkie de Jong of Ryan Gravenberch zien op die plek. In wedstrijden tegen sterkere tegenstanders zou je wel weer voor een type als De Roon voor de verdediging kunnen kiezen, maar voorlopig is Oranje beter af zonder."

Vind jij dat Marten de Roon moet spelen op het EK?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties