Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die foto interesseert me niet, Özil was niet meer zo goed'

Laatste update:

In dienst van het Duitse elftal kwam Özil tot 92 interlands en 23 doelpunten. Hij werd in 2014 wereldkampioen met Duitsland en speelde twee van de drie groepswedstrijden op het afgelopen WK in Rusland. Matthäus stelt dat Özil zijn niveau al enige tijd nier meer haalt. "Voetbal is voetbal en politiek is politiek. Mesut heeft voorheen goed gepresteerd voor Duitsland, maar in het afgelopen anderhalf jaar speelde hij niet zo goed als hij deed tijdens het WK 2014", zegt de 150-voudig international van Die Mannschaft tegen ESPN.

"Zijn tijd bij het nationale elftal zit erop. Niet vanwege een foto of vanwege een politiek besluit, dat interesseert me allemaal niet. Ik kijk naar de voetballer Özil en die speelt niet zo goed als hij voorheen deed", vervolgt Matthäus. "Of we hem gaan missen? Nee, we hebben veel goede spelers. Als iemand niet meer goed speelt, dan moeten we de nieuwe generatie een kans geven om prestaties zoals de WK-zege te evenaren." De WK-winnaar van 1990 benadrukt dat Özil zeker niet alle schuld toegeschoven moet krijgen voor het dramatisch verlopen WK in Rusland.

"Het Duitse elftal heeft van Mexico en Zuid-Korea verloren, niet alleen Özil. Maar Özil was, of is, een deel van dat elftal", geeft de voormalig middenvelder aan. "Hij is normaal gesproken een leider, maar heeft dat de afgelopen twee jaar niet laten zien. Met alles wat buiten het veld is gebeurd, ontstaat dan een heel verhaal. Maar voor mij is het alleen belangrijk of hij een bijdrage kan leveren aan de nationale ploeg. En ik heb het gevoel dat hij zijn oude niveau niet meer haalt. Het is tijd voor verandering."

Was Mesut Özil nog goed genoeg voor het Duitse elftal?

Meer nieuws

Aangeslagen Joshua Zirkzee raakt geblesseerd; Bologna dicht bij Champions League
2
Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
2
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44
Postema geeft oude club Roda JC na promotie met Groningen in livestream trap na
12
FC Twente Vrouwen kampioen van Nederland na zege in De Grolsch Veste
11
Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties