Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die jongen leest ook: de ene week Barcelona, de andere Man United'

Laatste update:

Trainer Besnik Hasi merkte dat Tielemans voor de interlandbreak niet goed speelde in de topper tegen Standard Luik. Hij mocht wel van begin tot eind spelen, maar presteerde beneden zijn kunnen. Hasi zegt in Het Nieuwsblad dat het ook niet onlogisch is dat er af en toe een mindere wedstrijd tussen zit bij het talent. "Er ligt veel druk op Youri. Die jongen leest ook wat er in de media verschijnt. De ene week is het Barcelona, de andere Man United dat miljoenen wil geven."

"Het is niet altijd makkelijk om daar afstand van te nemen. Heel Europa kent Youri ondertussen, want een achttienjarige die zoveel speelt, is zeldzaam. Gelukkig weet Youri dat hij nog progressie moet boeken", aldus Hasi. Hij kan zaterdag weer gebruikmaken van Dennis Praet, die last had van een bilblessure. Mogelijk staat hij in de basis en begint Tielemans nu vanaf de reservebank.

-
Denk je dat Youri Tielemans bezig is aan zijn laatste jaar bij Anderlecht?

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
6
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties