Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die talenten komen gewoon tekort, dát is het probleem van Ajax'

Laatste update:

Jan Mulder denkt te weten waar het probleem bij de regerend landskampioen ligt. "Er zou een routinier ontbreken", zei de analist zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. "Maar ik vind eerder dat de klasse bij de talenten niet toereikend is. Kishna, El Ghazi, Milik, Klaassen, Andersen komen tekort. Dát is het probleem van Ajax."

Bert van Marwijk vindt dat men geduld moet hebben. "Ik heb het idee dat Ajax het elftal voor het eerst sinds jaren echt bij elkaar weet te houden", zei de voormalig bondscoach. "Als je alleen al naar het middenveld kijkt, met Klaassen die een team op sleeptouw kan nemen, en Bazoer, een heel jonge jongen, maar die heel compleet is al en over twee jaar misschien wel top is. En Sinkgraven vind ik een goede speler, maar ook een slimme speler. Wie zegt mij dat als deze jongens nog een jaar samen zijn, dat dat niet veel beter wordt?"

-
De talenten van Ajax zijn overhyped

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties