Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Die twee landen hebben er de spelers voor om iets leuks te doen'

Laatste update:

De voormalig aanvoerder van het Nederlands elftal zei in gesprek met Reuters hoge verwachtingen te koesteren van Ghana, maar ook van Kameroen. "Die landen hebben er de spelers voor om iets leuks te doen", liet hij optekenen. Topfavoriet is volgens Gullit gastland Brazilië, dat tijdens de Confederations Cup liet zien waarom.

"De selectie is geweldig en ze beschikken ook nog eens over het thuisvoordeel. Iedereen houdt rekening met Brazilië. Nadeel is wel dat de druk van het thuispubliek groot is", weet Gullit. "Het is afwachten hoe ze daarmee omgaan." Van het Nederlands elftal verwacht hij niet zo veel. "Nederland heeft onervaren spelers, met name achterin. Dat kan een nadeel zijn."

Welk land schat jij hoger in?

Meer nieuws

'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
0
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
78
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
12
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties