Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dief van je eigen portemonnee als je deze 7 miljoen van Feyenoord weigert'

Laatste update:

PSV betaalde in januari naar verluidt ongeveer zes miljoen euro voor Veerman, en Verweij vindt Zerrouki niet veel meer waard dan dat. "Ik ben heel benieuwd hoe dat dan gaat bij de Raad van Commissarissen van FC Twente, want die jongen is vanuit Ajax transfervrij overgekomen", memoreert Verweij. "Goedkoper kun je ze niet krijgen. Er is alleen een opleidingsvergoeding betaald aan Ajax. Als je dan zes, zeven miljoen euro kunt krijgen - want daar zal het op uitkomen, het zal geen tien miljoen euro worden, maar wel iets meer dan de vijf miljoen euro die geboden is - dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je dat niet accepteert."

Twente plukte Zerrouki overigens in 2016 weg uit de jeugdopleiding van Ajax, toen de Nederlands-Algerijnse middenvelder zestien jaar oud was. Marcel van der Kraan, eveneens te horen in de podcast, weet dat Feyenoord zeker niet aan de vraagprijs van Twente zal voldoen. "Feyenoord stelt zich toch weer vrij hard op", aldus de journalist. "Dat zie je de laatste tijd in de aan- en verkoop. Ze betalen niet over de top en dat is ook met Zerrouki het geval. Ik denk niet dat Feyenoord tien miljoen euro gaat betalen voor Zerrouki. Dat doen ze gewoon niet."

Feyenoord tastte deze zomer al diep in de buidel voor Quinten Timber, die weggehaald werd bij FC Utrecht. Van der Kraan nuanceert de eerdere berichtgeving over die transfer. "Voor Timber is niet meer betaald dan iets meer dan zeven miljoen euro. Dat wordt als voorbeeld gesteld, maar die heeft geen 8,5 miljoen euro gekost. Dat is ook een jongen die ze al heel goed kennen van de eigen opleiding en die met zijn broer (Jurriën, red.) toch al richting het Nederlands elftal gaat."

Doet FC Twente er verstandig aan om Ramiz Zerrouki voor zeven miljoen euro te laten gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties